Ce spun clienții și partenerii noștri

author="Elena Pavel" company_name="Sweeteria" portrait_url="https://eventorama.ro/wp-content/uploads/2024/03/2elena-pavel.jpg" _builder_version="4.22.1" _module_preset="default" global_colors_info="{}"]

“Ce inseamna pentru Sweeteria participarea la Chocolate Saga?
Un tur de forta in cele 3 zile ale fiecarei editii a festivalului:
intalnirea cu clientii nostri fideli (care in 7 ani de activitate ne-au devenit prieteni), castigarea de sute de clienti noi, recunoasterea muncii noastre intr-un domeniu de nisa in Romania (ciocolata fara zahar) in fata publicului din tara dar si intre colegii de breasla, ciocolatieri – si nu in ultimul rand intalnirea cu organizatorii acestui eveniment special: Andreea Ilina si Adina Istrate, cele doua Doamne care vin primele si pleaca ultimele, asigurandu-se ca totul se desfasoara PERFECT!
Le felicitam inca o data pentru initiativa si ne mandrim ca facem parte din acest proiect unic in Romania. Abia asteptam urmatoarea editie Chocolate Festival de la Sala Palatului, 14-16 iunie 2024!
Si daca mai aveati vreun dubiu, va asiguram noi: romanii iubesc CIOCOLATA!”

Rodica Bunea

Academia de Arta Dulce

“Aprilie 2023 – primesc un telefon prin care sunt invitat la festivalul ciocolatei editia 1, la Bucuresti. Ma gandesc, discut cu colegii, nu prea ne atrage ideea, dar decidem sa participam. Discutia pe contract dureaza ceva, incercam sa obtinem niste garantii pentru un numar minim de vizitatori. Adina si Andreea probabil se intreaba daca suntem dintr-o alta lume, dar pana la urma semnam fara numar de vizitatori.
Mai 2023 – incepe Chocolate Saga editia 1, vizitatorii umplu locatia pana la refuz, televiziunile sunt prezente si fac live-uri, atmosfera este dementiala. Vanzarile depasesc orice asteptari, numarul minim de vizitatori la care ne gandeam e depasit cu mult! La final, am avut un singur mesaj pentru Adina si Andreea: oriunde, oricand organizati ceva, participam fara nici o discutie 😊
Noiembrie 2023 – incepe Chocolate Saga editia 2, si chiar daca asteptarile erau mari, si de data aceasta au fost depasite cu mult. Record de vanzari din nou (mai mari decat la CS 1), vizitatori in numar si mai mare, expunere media exponentiala.
2024, Chocolate Saga editia 3? Vom fi acolo cu siguranta!”

Adrian Preda

Theobroma Secret Cacao

“Ne-a facut placere sa participam la eveniment si a fost o experienta pe cat de intensa, pe atât de placuta.
Daca este sa vorbim in numele nostru, si mai ales al maestrei noastre Kinga Dicoi 😊, pentru noi a fost mai intensa prin prisma faptului ca a fost prima “iesire/validare” in cadrul unui eveniment strict cu si despre ciocolata. Emotiile au fost cu atât mai mari cu cat stiam de palmaresul participantilor si de nivelul asteptarilor😊
Insa consideram ca am trecut cu brio peste provocare si una peste alta, ne-a prins mai mult decat bine.”

Tiberiu Dicoi

Ingres

“A fost o experienta pozitiva, am cunoscut oameni valoroși în domeniul ciocolatei, super profesioniști. Mi-a plăcut tare mult ca v-ati limitat la o înaltă clasa profesionala, mi-au plăcut atelierele live. Un minus al acestei ediții, cred ca ati simțit și voi, a fost spațiul prea mic pentru cât a crescut festivalul… Dar asta pare rezolvat.
La cât mai multe ediții, va urez!”

Roxana Mihai

DolciConi

Ce facem?

Suntem profesioniști de marketing încă din 2005. Aproape o viața zicem noi. Și o facem cu conștiință, cu implicare, cu integritate și fără compromisuri. Punem o bucățică de suflet în tot ceea ce facem și acest lucru se vede în rezultate și în campanii și se simte la fiecare eveniment.

Suntem dedicați să conectam, la evenimente, oameni frumoși și să le oferim momente memorabile. Evenimente pentru amintiri de neuitat și promovări cu profesionalism și implicare.

Formăm o echipă unică împreună cu clienții de marketing și creăm campanii dedicate și unice, cu rezultate cuantificabile și transparente.

 

Ce oferim?

Marketing:

  • Identitate de brand
  • Strategie de marketing și publicitate
  • PR
  • Design grafic
  • Media online și offline
  • Producție

Evenimente:

Organizăm evenimente pentru clienții noștri și evenimente proprii. Și o facem încă de la început, stabilind nevoi, structuri, bugete, implementari… investind timp, energie și experiența noastra în fiecare eveniment mai mic sau mai mare.

Câteva imagini de la evenimentele noastre

Ai o intrebare?