Servicii

Suntem o echipă tânără de profesioniști, creativi, cu drag de viață și de momente frumoase alături de cei dragi și de clienți, focusați pe rezultate așteptate și sustenabile în timp.

 

Cum suntem noi

Creativi

Suntem creativi în tot ceea ce livrăm pentru evenimentele noastre și clienții noștri de publicitate și oferim momente memorabile prin experiențe și rezultate unice, pentru că abordăm lucrurile diferit.

Intuitivi/ experimentați

Ne bazam pe ani de experiență în marketing și organizare de evenimente, înțelegem nevoile voastre și le completăm cu soluții customizate creative pentru o satisfacție și rezultate complete

Dedicați

Devenim parte din comunitatea voastră pentru că evenimentele sunt cu voi și despre voi, oameni frumoși și deschiși la crearea de momente memorabile și de rezultate cuantificabile și de durată

Valorile noastre: Încredere, responsabilitate, integritate, empatie, parteneriat, bucurie, unicitate.

Ce facem?

Suntem profesioniști de marketing încă din 2005. Aproape o viața zicem noi. Și o facem cu conștiință, cu implicare, cu integritate și fără compromisuri. Punem o bucățică de suflet în tot ceea ce facem și acest lucru se vede în rezultate și în campanii și se simte la fiecare eveniment.

Suntem dedicați să conectam, la evenimente, oameni frumoși și să le oferim momente memorabile. Evenimente pentru amintiri de neuitat și promovări cu profesionalism și implicare.

Formăm o echipă unică împreună cu clienții de marketing și creăm campanii dedicate și unice, cu rezultate cuantificabile și transparente.

 

Ce oferim?

Marketing:

  • Identitate de brand
  • Strategie de marketing și publicitate
  • PR
  • Design grafic
  • Media online și offline
  • Producție

Evenimente:

Organizăm evenimente pentru clienții noștri și evenimente proprii. Și o facem încă de la început, stabilind nevoi, structuri, bugete, implementari… investind timp, energie și experiența noastra în fiecare eveniment mai mic sau mai mare.

Câteva imagini de la evenimentele noastre

Ai o intrebare?